Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer

Ontdek onze oplossingen voor diensten en outsourcing van ondersteunende functies aan bedrijven.
Wilt u met ons samenwerken?

EXTERNALISEER DE FUNCTIES VAN UW BEDRIJF EERST!

Als bedrijfsleider moet u veel zaken beheren die buiten uw activiteit vallen.

Central Office biedt een breed scala aan diensten voor bedrijven en uitbestede ondersteunende functies aan het bedrijf: secretariaatsdiensten, administratief beheer, organisatie van uw evenementen, coördinatie en begeleiding van reizen, voorbereiding en afdrukondersteuning.

wie ben ik ?

Ik ben Tshiela Muela Marez. Ik heb een carrière als administratief en commercieel medewerker. Ik heb Public Relations en Onthaal gestudeerd en heb vooral  gewerkt in de textiel sector en in de farmaceutische sector als administratieve ondersteuning.

Bij  een eerste contact zul u zich realiseren dat ik een persoon ben die zich gemakkelijk aanpast aan uw behoeften en aan onvoorziene situaties. Ik benader ongewone situaties met realisme en weging, wat me extra energie geeft om efficiënt te zijn in mijn verantwoordelijkheden.

Ik integreer me gemakkelijk in een nieuwe omgeving zonder uitgebreid te zijn of mijn wil op te leggen, maar integendeel om harmonie in het team te brengen. Balans bewaren is voor mij een wachtwoord. Hiervoor bied ik een hulpdienst aan bij de soms minst ‘leuke’ taken, samen maken we een eerste observatie en zal ik u richtlijnen op een methode om uw gegevens op te slaan door middel van papieren archivering of digitaal formaat. (vb.Dropbox) Zo heb je een eerste sortering. Uw volgende acties worden vereenvoudigd en u bespaart tijd.

Ik stel voor dat ik u vergezel tijdens workshops of groepsactiviteiten, het maken van registratieformulieren, het vinden van de juiste plek, en alle andere voorbereidingen. U kunt de kwaliteit van uw services blijven garanderen en het grootste deel van uw tijd besteden aan wat u als het hart van uw bedrijf beschouwt.

wat onze klanten denken

onze klanten

"Enkele jaren heb ik op een zeer aangename manier met Tshiela kunnen samenwerken.Door haar stiptheid en professionele houding bleek heel snel dat je op haar kon rekenen en dat bewees ze week na week, dag na dag. Gevoelige dossiers die een discrete behandeling vragen heeft zo ook steeds op de juiste manier behandeld. Een uiterst loyaal en correct persoon die bovendien met haar perfecte tweetaligheid een zeer grote steun was in de interne en externe communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.Naast klassieke administratieve zaken kan Tshiela op een zeer professionele manier omgaan met leveranciers en klanten. Het gaf me enorm veel rust te weten dat ik kon vertrouwen op Tshiela in haar contacten met leveranciers en klanten."
Jurgen Maerschalck
"Je voudrais ici remercier Tshiela de Central Office pour son professionnalisme, sa disponibilité, sa proactivité, sa discrétion, sa rigueur dans son travail. En effet, j'ai eu recours à ses services pour de multiples tâches différentes allant de la gestion et tenue de mon agenda à la prise de rdv, rappels ou annulation, déplacement de dates... que la proactivité des situations d'urgences.Je suis enchantée de tout ce qu'elle a pu, peu et pourra encore m'alléger dans mon quotidien. Vraiment n'hésitez pas à faire appel à elle ! Cela va changer votre vie en lui donnant plus de confort et de sécurité...."


Corinne Paquay
CENTRAL OFFICE

OPTIMALISEER UW TIJD EN BLINK UIT IN UW BEDRIJF MET CENTRAL OFFICE, DE OPLOSSING VOOR EEN SUCCESVOL ADMINISTRATIEF BEHEER VAN UW BEDRIJFSPROJECT

Een vraag ?

Contacteer ons